Kommunikationsbyrån Copy Vision AB

Om Copy Vision

Vi har hjälpt hundratals företag och organisationer att kommunicera de senaste 20 åren. Några av dem tillhör idag de starkaste varumärkena inom sina segment. Varumärket är det som ger tyngd och förtroende åt din verksamhet.

Att förstå och rätt kommunicera ditt varumärke ger verklig kraft till din verksamhet. Ett starkt varumärke skapar den där känslan av dragningskraft som är svår att sätta fingret på men som gör skillnaden mellan att lyckas och att stagnera.

Att ha en tydlig strategi för sin kommunikation och grafiska identitet är ingen lyx, det är en förutsättning för att komma dit du vill. Vi hjälper dig hela vägen.

Välkommen till oss, vi ger kraft till din vision!

Kontakta oss på info@copyvision.se eller ring vår växel på 0382-671 97.

KOMMUNIKATION

FÖRÄNDRAR VÄRLDEN

Det talade ordet har stor makt att bygga en bättre framtid. Länge var just det talade ordet det enda sättet man kommunicerade på sedan kom skriftspråket och så småningom tryckkonsten. Idag lever vi i ett mediesamhälle där många av oss kan kommunicera med tester, bilder och film till hela världen från våra telefoner. En utopi för bara några årtionden sedan. Idag dominerar företag som Google och Facebook helt hur vi kommunicerar. Internet är den plats där allt som kan finnas där kommer att finnas där. Det gör inte trycksaker per automatik överflödiga utan kanske exklusiva i framtiden.Det ser vi genom vår mycket populära månads magasin Vision Höglandet som är en av södra Sveriges större tidningar.

Copy Vision arbetar med kommunikation och nätverksbyggen om det så är att hjälpa en nation i Afrika att styrka sin demokrati och mänskliga rättigheter som vi gör i det fredliga och demokratiska Somaliland, eller att arbeta med en entreprenör som har fått en ny företagsidé i Sverige. Vi arbetar även med design och inredning genom Baazar Coffee & Home, där är det både formgivning och kommunikation. Där handlar det också om att bygga broar och att hjälpa människor att få mer makt över sina egna liv i det kommunistiska Kina. På det sättet stöder vi en demokratisering genom att hjälpa människor till en självständig försörjning. Samtidigt skapar vi en bättre vardag för många människor i Europa genom att hjälpa dem att skapa mer harmoniska och vackra hem med möbler och inredning från Kina.