PROFILERING

Konsekvent kommunikation

Allt marknadsföringsarbete handlar om att konsekvent kommunicera ett budskap till omvärlden. Det budskapet kommuniceras verbalt, visuellt och genom exempel. Vi hjälper företag att konsekvent kommunicera samma budskap i alla kanaler. Det vill säga genom hur företaget utrycker sig verbalt och i skrift. Hur företaget ser ut allt från logotyp och trycksaker till lokaler och kläder. Hur företagets uppträder har sin grund i vilka värderingar som delas av personerna på företaget. Detta tillsammans skapar ett företags profil.

Vårda varumärket

Omvärldens bild av företaget är företagets kommunicerade profil. Företaget intar en plats i omvärldens medvetande (en kommunikativ position). Starka varumärken har en stark position och förknippas med saker som kvalitet, pålitlighet och säkerhet. Detta är ett varumärkes kapital och måste vårdas och kommuniceras i alla relationer alltid. Gör man inte det så tär man på kapitalet och positionen försvagas. Ta t.ex. Volvo, tänk på ett ord som du förknippar med Volvo. De allra flesta som läser detta tänker spontant på säkerhet. Det är Volvos kommunikativa position i omvärldens medvetande. Volvo måste i alla delar av sin verksamhet arbeta för att vårda positionen och uppfylla löftet att sälja säkert och tryggt resande. Misslyckas man med det inom något område så tär man på sitt varumärkes kapital. Det är förödande för din verksamhet.

Mångsidig profilering

Copy Vision arbetar med kommunikation och företagsprofilering på många nivåer. Allt från att ta fram logotyper, visitkort och hemsidor till hela arbetet med branding och företagsprofilering. Annonser, direktreklam och film är några kanaler vi erbjuder för företagsprofilering.

TRYCK

Trycksaker

Copy Vision producerar alla typer av trycksaker från små upplagor till riktigt stora. Vi hjälper till med allt från ide till färdig trycksak. Vår designstudio ger en grafiskform till trycksaken som passar syftet. I vårt digitaltryckeri kan vi producera mindre upplagor till låga kostnader. Större upplagor trycker vi till bra priser med den teknik som passar bäst för ändamålet.

Presentreklam

Att lämna en gåva är ett sätt att lämna en påminnare om ditt företag till den som fått den. Här är det viktigt att tänka på vad som är syftet med det man ger. Är det masspridning för att göra sitt företag känt eller en del i en kampanj. Man bör tänka på att det är viktigt med kvaliteten i det man ger och hur mottagaren uppfattar gåvan.

 

Stort urval

Här kan Copy Vision hjälpa till med en mängd lösningar för varje behov. Våra marknadskommunikatörer besöker dig gärna, visar produkter och hjälper dig hitta rätt. Hör av dig så berättar vi mer.

Webblösningar

Vi arbetar med ett uppdateringssystem som förenklar hanteringen av hemsidor. Ett sytem som inte kräver någon licens då den bygger på en så kallad öppen källkod – det du betalar för är alltså vår arbetsinsats under uppstarten och slipper vidare löpande avgifter utöver webbhotell och domän. För att tala klarspråk ger det en hemsida som flera ansvariga kan uppdatera från vilken dator som helst. De ansvariga loggar in och göra justeringar på hemsidan via ett gränssnitt som liknar orbehandlingsprogrammet Word.

TIDNINGAR

Vision Höglandet

Copy Vision producerar och ger ut den annonsbaserade tidningen Vision Höglandet. Tidningen sprids kostnadsfritt i ca 47 000 exemplar till hushållen i Vetlanda, Nässjö, Eksjö, Sävsjö och Vetlanda kommuner.

Uppskattad och populär

Genom tidningens redaktionella innehåll vill vi informera, berika och uppmuntra vår omgivning med goda nyheter, positiva exempel och givande artiklar.

Tabloidtidning

Tidningen trycks i 4-färg och i tabloidformat (som Expressen) och utkommer med 10 nummer per år.